ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKul om Hyenor - Roligt & komiskt om hyenor
Hyenor - Massor med hyenor

Kul om Hyenor

Roligt om hyenor

En hel del om jordvargar, bruna, strimmiga och fläckinga hyenor kan vara bra att känna till. Förutom en del information om dessa arter av hyenor kommer även komiska citat eller uttryck om hyenorna visas här. Om de har mer intressant fakta om hyenan, vildhunden eller andra afrikanska djur såsom noshörningar eller flodhästar får du gärna tipsa om dessa.

Hos hyenorna är det honan som bestämmer

Hos hyenorna är det honan som bestämmerEn hyenahona är större än hanen och dessutom starkare och mer agressiv. Detta gör att det är ledarhonan som bestämmer över hyenflocken.

Anledningen till att hyenor skrattar

Anledningen till att hyenor skrattarOrsaken till att hyenor skrattar är ett de lever tillsammans med babianer och vem kan låta bli att skratta åt en babianbak.

Hyenan är ett kattdjur

Hyenan är ett kattdjurHyenorna är faktiskt kattdjur även om de ser ut som hundar. För länge sedan fanns det faktiskt ett hunddjur som liknade hyenorna som benämns Aardwolf.

Hyenans skratt

Hyenans skrattHyenanorna skrattar för att kommunicera med varandra. Det är främst den fläckinga hyenans som skrattar medans den strimmiga och bruna hyenan samt jordvargen är betydligt tystare.

Skrattande hyenor

Hyenor mot lejon


Massor med intressant om hyenor

Du kan enkelt hitta bra information om hyenor, jordvargar och vildhundar här.

Meny - Hyenor
Till förstasidan på www.hyenor.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
FläckigaStrimmigaBrunaJordvarg